Αρχική σελίδα

Κυριακή 11 Νοεμβρίου 2012

«Η αλληλεγγύη όπλο των εργατών, πόλεμο στον πόλεμο των αφεντικών»


Βρισκόμενοι σε αγωνιστικές κινητοποιήσεις τους τελευταίους μήνες για να διεκδικήσουμε τους μισθούς και τις αποζημιώσεις μας πραγματοποιούμε συχνά συγκεντρώσεις έξω από το Metropolis στη Σταδίου 44. Και, κάθε φορά που περνούν μπροστά μας εργαζόμενοι διαδηλωτές ο ενθουσιασμός μας και το πείσμα μας για να συνεχίσουμε μεγαλώνει.

 Έτσι και το Σάββατο (10/11 ) είχαμε μια ακόμη συναρπαστική συνάντηση, αυτή τη φορά με τους εργαζόμενους την ΠΟΕ-ΟΤΑ, η μαχητική διαδήλωση των οποίων με κατεύθυνση τη Βουλή πέρασε από τη Σταδίου την ώρα που διαδηλώναμε.

Εμείς, υποδεχτήκαμε με χειροκροτήματα και συνθήματα τους αγωνιζόμενους στους οργανισμούς τοπικής αυτοδιοίκησης κι εκείνοι ανταπέδωσαν με αποτέλεσμα, μέσα σε λίγα λεπτά, να φωνάζουμε όλοι μαζί με υψωμένες γροθιές τα ίδια συνθήματα με κυρίαρχο το «Η αλληλεγγύη όπλο των εργατών, πόλεμο στον πόλεμο των αφεντικών» να δονεί τη Σταδίου.

Κάτι ανάλογο συνέβη και την προηγουμένη εβδομάδα, όταν κατά τη διάρκεια συγκέντρωσης διαμαρτυρίας μας πέρασε μπροστά μας διαδήλωση της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων Δημοσίων Νοσοκομείων (ΠΟΕΔΗΝ).

Αντιλαμβανόμενοι ότι οι αγώνες σε κάθε κλάδο εργαζομένων δυναμώνουν τον αγώνα ολόκληρης της εργατικής τάξης και ότι η έκβασή τους καθορίζει τη θέση της, θα συνεχίσουμε να υψώνουμε τη φωνή μας μαζί με τα υπόλοιπα κομμάτια της κοινωνίας που είναι αποφασισμένα να μην το βάλουν κάτω.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου