Αρχική σελίδα

Τρίτη 4 Δεκεμβρίου 2012

Για το συναυλιακό διήμερο αλληλεγγύης


Έχοντας περάσει το μεγαλύτερο μέρος του 2012 σε αγωνιστικές κινητοποιήσεις, ζητώντας την καταβολή των δεδουλευμένων αλλά και των νόμιμων αποζημιώσεών μας, προχωρήσαμε στη διοργάνωση ενός συναυλιακού διήμερου αλληλεγγύης και οικονομικής ενίσχυσης των απολυμένων των Metropolis την Τετάρτη 28 και Πέμπτη 29 Νοεμβρίου. 

Ως εργαζόμενοι στο χώρο της μουσικής, επιλέξαμε μα γεμίσουμε αυτό το διήμερο με οχτώ μπάντες, εκ των καλυτέρων εκπροσώπων της ελληνικής αγγλόφωνης underground σκηνής.Περισσότεροι από 40 καλλιτέχνες προσφέρθηκαν αφιλοκερδώς να συμμετάσχουν σε αυτό και είμαστε σίγουροι ό,τι όσοι παραβρέθηκαν πέρασαν καλά.

Ευχαριστούμε θερμά, πρώτα απ’ όλους εσάς που μας στηρίξατε και με την παρουσία σας σε αυτό το συναυλιακό διήμερο, τις μπάντες που συμμετείχαν και το ΑΝ club για την παραχώρηση του χώρου. 

Από τη μεριά μας, ένα μεγάλο ευχαριστώ και στο Σύλλογο Υπαλλήλων Βιβλίου Χάρτου Αττικής που μας ενίσχυσε με το ποσό των 200 ευρώ από το ταμείο αλληλοβοήθειας που διαθέτει, αλλά και για την αλληλεγγύη που έχει επιδείξει στον αγώνα μας από την πρώτη στιγμή. 

Συνεχίζουμε τον αγώνα μας τόσο σε αγωνιστικό, όσο και σε νομικό επίπεδο.

* Ακολουθούν φωτογραφίες:













Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου