Αρχική σελίδα

Τετάρτη 4 Σεπτεμβρίου 2013

Οι απολυμένοι των Metropolis στην εκπομπή ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΕΤ@ΕΡΤ

Στις 7 Aυγούστου, εκπρόσωπος των απολυμένων των καταστημάτων Metropolis συμμετείχε στο πάνελ της νέας δημοσιογραφικής εκπομπής της ΕΡΤ, ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΕΤ@ΕΡΤ, με παρουσιαστές τους δημοσιογράφους Ελένη Χρονά και Λουκά Πανουργιά. 

Η εκπομπή είχε θέμα «Τρομοκρατία στους χώρους εργασίας» και σε αυτή συμμετείχαν ακόμα ο εργατολόγος Τάσος Πετρόπουλος, ο πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων Wind, η αντιπρόεδρος του Πανελληνίου Σωματείου Εργαζομένων VODAFON – PANAFON, ο πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων ΚΑΤΣΕΛΗΣ, ο πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων ΤΣΙΜΕΝΤΩΝ ΧΑΛΚΙΔΑΣ και απολυμένος από την EXPRESS SERVISE. 

Η συζήτηση που πραγματοποιήθηκε ήταν άκρως αποκαλυπτική σε ότι αφορά τις μεθόδους που χρησιμοποιούν οι εργοδότες ώστε να υπερεκμεταλλευτούν τους εργαζόμενους, αλλά και στο πως εξακολουθούν να πλουτίζουν πετώντας εργαζόμενους στην ανεργία, πάντα με την κάλυψη ή την ανοχή των αρμόδιων κρατικών υπηρεσιών. 

Από την πλευρά μας, ευχαριστούμε θερμά τους αγωνιζόμενους εργαζόμενους της ΕΡΤ που έδωσαν τηλεοπτικό χρόνο σε εκπροσώπους εργαζομένων που εξακολουθούν να αντιστέκονται και δηλώνουμε και πάλι ότι στηρίζουμε τον αγώνα τους και ότι θεωρούμε ότι, καταρχήν, έχουν ήδη νικήσει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου