Αρχική σελίδα

Πέμπτη 7 Νοεμβρίου 2013

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από τα γραφεία των Γιατρών Χωρίς Σύνορα - Παρασκευή 8 Νοεμβρίου, στις 3:30 μ.μ.





Ενώ ο μεγαλοεπιχειρηματίας Ανδρέας Κουρής εξακολουθεί να μην μας καταβάλλει  τους μισθούς 4,5 μηνών και τις αποζημιώσεις που μας οφείλει ρίχνοντάς μας στην ανεργία και στη φτώχεια, και ενώ συνεχίζει προκλητικά τις επιχειρηματικές του δραστηριότητες, προβάλλει τη συμμετοχή του στο Κλασικό Μαραθώνιο της Αθήνας την Κυριακή 10 Νοεμβρίου με την ομάδα της μη κυβερνητικής οργάνωσης Γιατροί Χωρίς Σύνορα.

Ξεπερνώντας κάθε όριο υποκρισίας, η ομάδα του MAD τρέχει με την ομάδα των Γιατρών Χωρίς Σύνορα υπό το κεντρικό σύνθημα «Τρέχουμε για τον πόνο του άλλου»,  αλλά προφανώς… όχι για τον δικό μας.

Το ελληνικό τμήματος της οργάνωσης Γιατροί Χωρίς Σύνορα στο αίτημά μας να παγώσει τη συμμετοχή του MAD στο Μαραθώνιο μαζί με την ομάδα του, νίπτει τας χείρας του δηλώνοντας αναρμοδιότητα για το ζήτημα και προσπαθώντας να το υποβαθμίσει.

Επειδή θεωρούμε ότι ο Ανδρέας Κουρής προσπαθεί να εκμεταλλευτεί για δικές του σκοπιμότητες, που έχουν να κάνουν και με το «ξέπλυμα» της  ανήθικης συμπεριφοράς που επιδεικνύει απέναντι σε πρώην εργαζόμενούς του, τη δημοσιότητα που έχουν κατακτήσει οι Γιατροί Χωρίς Σύνορα, κάτι που το ελληνικό τμήμα της οργάνωσης του το επιτρέπει ευχαρίστως,

καλούμε σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας
έξω από τα γραφεία των Γιατρών Χωρίς Σύνορα 
(Μιχαλακοπούλου και Ξενίας)
την Παρασκευή 8 Νοεμβρίου, στις 3:30 μ.μ.

Απολυμένοι/ες των καταστημάτων Metropolis

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου